Volta Ciclista a Catalunya. Badalona

Badalona acollirà el final de l’etapa demà dissabte 24, davant el Palau Municipal d’Esports, i de la sortida de la darrera etapa el diumenge 25, a la plaça de l’Assemblea de Catalunya

Badalona serà la seu de l’arribada de la penúltima etapa de la Volta Ciclista a Catalunya aquest dissabte 24 de març, i de la sortida de la darrera etapa, el diumenge dia 25. 

Dissabte 24 de març. Etapa Sant Fruitós de Bages-Badalona “Màgic”
L’arribada de la cursa a Badalona està prevista sobre les 16.15 hores per la carretera de la Conreria. A partir d’aquí els ciclistes seguiran el següent recorregut: Av. Conflent, Av. Martí Pujol, Av. dels Vents, Av. de Puigfred, rambla de Sant Joan, Av. de la Concòrdia, Don Pelai, Av. Marquès de Sant Mori, pl. d’Ernesto Che Guevara, Av. Marquès de Sant Mori, Av. Doctor Bassols, Joan S. Bach, Av. Alfons XIII, pl. del President Tarradellas, pl. de Pep Ventura, Francesc Macià, Creu, Francesc Layret, Sant Bru, riera de Canyadó, rotonda de l’Alguer, Av. de Pomar i Av. de Conflent.

Diumenge 25 de març. Etapa Badalona “Màgic”-Barcelona
La sortida de la darrera etapa de la Volta tindrà lloc el dia 25 a les 11.15 hores, a la plaça de l’Assemblea de Catalunya i es farà neutralitzada, de manera que els carrers s’obriran al trànsit un cop passin els ciclistes.
El recorregut que seguiran és el següent: Pl. de l’Assemblea de Catalunya, Av. del President Companys, Av. de Pomar, rotonda de l’Alguer, Av. de Joan d’Àustria, Av. de Bach de Roda, Av. de Bufalà, Av. dels Vents, Av. De Puigfred, rambla de Sant Joan, Miquel Servet, Baldomer Solà, Av. d’Alfons XIII, Pau Claris, Av. Caritg, Av. Marquès de Sant Mori, Pl. Ernesto Che Guevara, Av. Marquès de Sant Mori, pl. de Trafalgar, Av. de Pius XII i sortida de Badalona per la pl. de Salvador Dalí.

Font informació i imatge: Web Ajuntament de Badalona

Comentaris

Entrades populars