BADATERRA - 1ª Fira de la Bona Alimentació i Salut

Badaterra La fira de productes de la terra i salut. Xerrades, tallers infantils i moltes activitats dirigides a totes les edats. Hi trobaràs la millor selecció de productes ecològics i directes del productor!
La fira estarà situada a la Plaça Pompeu Fabra. Hi ha un munt d'activitats previstes els dies 16, 17 i 18 de Març. Els horaris seran els següents: Divendres 16 de Març: De 12h a 20h / Dissabte 17 de Març: De 10h a 21h / Diumenge 18 de Març; De 10 a 21h


Consulteu la web de BADATERRA per tenir tota l'informació, i on us podeu descarregar també, el pdf amb totes les activitats i horaris per grans i petits.

I tal com recomanen a la seva web, no us oblideu de portar el davantal, perquè qui sap que acabareu fent :-), hi ha tallers per fer crema de formatge, bombons, aprendre a fer fuets... o un taller de reciclatge, compostatge o d'aprendre a fer sabó etc.

Si us agrada el Tai Chi, també podreu aprendre a fer alguns moviments bàsics i veure diumenge a les 12h una demostració de la taula de Tai Chi, que ofereix l'Associació de Tai Chi Taoista 


Imatges del divendres dia 16, per la tarda:





Comentaris

Entrades populars