IV TRAVESSA DE L'EQUINOCCI - 2012


Nota de premsa: El cap de setmana del 17 I 18 de març de 2012 se celebra la quarta edició de la TRAVESSA DE L'EQUINOCCI - GRAN PREMI BALSAMAR, organitzada pel Club de Vela Badalona, una regata que té una vocació inequívoca de convertir-se en una gran regata social de la costa central, assequible a qualsevol aficionat a la vela de creuer. 

La participació en aquesta edició és d’unes quaranta embarcacions, de diferents ports, entre els que hi ha Badalona, El Masnou, Port Olímpic, Port Ginesta, Premià, Arenys i el Balís. 

El dissabte 17 de març la primera prova de la regata parteix d’aigües de Badalona, de manera que les 40 embarcacions faran nit al Port, que cedeix de manera gratuïta l’amarrador a les embarcacions que no el tenen com a port base. Després de recollir les instruccions en el Centre d’Activitats Nàutiques del Port i d’esmorzar en un local de restauració del recinte, a les 10.00 hores es procedirà a la reunió de patrons i a les 11.40h està prevista la sortida. A les 21.00 hores, ja en el port d’arribada, que és el Port d’Arenys, es celebrarà un sopar de germanor amb el corresponent repartiment de premis de la primera prova, que és el recorregut Badalona – Port Arenys.

Diumenge és la jornada de retorn i a les 10.00h partirà la primera embarcació, amb un ordre que serà de la més lenta a la més ràpida. En aquesta jornada, hi ha premis d’acord amb l’ordre d’arribada –després d’aplicar els corresponents correctors- a cada port base, sempre que hi hagi més de dos participants per cada port. És a dir, en el cas de Badalona, hi haurà competició entre les 17 embarcacions que diumenge retornaran a la ciutat.


Més informació: Club de Vela Badalona

Comentaris

Entrades populars