Noves sortides del Quetx Ciutat Badalona 2013

El quetx Ciutat Badalona reprèn el dissabte 9 de febrer de 2013 la primera de les cinc sortides obertes al públic que té programades durant aquest primer trimestre de l’any 2013. El calendari de sortides és el 7 de febrer, 23 de febrer, 2 de març, 10 de març i 17 de març. 

El dissabte 9 de febrer la proposta es concreta en l’aventura de “Va de pirates. Les incursions corsàries en la nostra costa”, sobre les malifetes del corsari Catxidiable explicades per una de les seves descendents i sobre el vocabulari nàutic, perquè per esdevenir un bon pirata primer s’ha d’esdevenir un bon mariner. La proposta pirata també s’ha programat per al dissabte 2 de març

El dissabte 23 de febrer i el diumenge 17 de març el passeig pel litoral versarà sobre “Albirament i reconeixement d’aus marines del nostre litoral”, amb el naturalista Josep Torrent.

Finalment, el diumenge 10 de març està programada la passejada per “Descobrir 
Badalona des del mar. El nostre sky line”, de la mà de Pere Costa. A bord de l’embarcació clàssica, s’observarà la ciutat des del mar, tot parant atenció en els edificis més singulars i en els turons. Aquestes travessies salpen a les 11.00 hores del Moll de Capitania i retornen cap a les 14.00 hores. 

Les places a cada sortida estan limitades a 28 persones i les reserves es fan a través de la web de Marina Badalona www.marinabadalona.cat fins que es completa el passatge. Els passos són senzills i estan clarament indicats. Ha d’accedir al web, clicar sobre la imatge de l’embarcació Ciutat Badalona i de manera immediata apareixerà la llista de sortides programades. Faci la seva elecció i segueixi de manera acurada les indicacions.

La tarifa de les sortides és de 12 euros per adults i de 8 euros la infantil (fins a 12 anys), i es recomana que participin en aquesta aventura canalla amb més de 4 anys. A aquesta tarifa, i a totes les activitats relacionades amb el vaixell, s’aplica un 10% de descompte als membres de l’Associació d’Amics del Quetx Ciutat Badalona, de manera que en moment de la inscripció han d’acreditar la seva condició d’associats (s’ha d’acompanyar el número de soci per aplicar el descompte. Consulteu les condicions en www.amicsquetxciutatbadalona.cat i podeu fer-vos membre abans d’hissar veles amb el quetx.

Font informació: Nota de premsa

Comentaris

Entrades populars