Festa del Bosc 2013


Aquest proper diumenge 17 de febrer se celebrarà a la Serralada de Marina la Festa del Bosc, un conjunt d’activitats que tenen com a objectiu central la recuperació dels arbres i la vegetació de la zona. La Festa del Bosc està organitzada per l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona, amb la col•laboració de diverses entitats ciutadanes.Des de l’àrea de lleure de Can Ruti, tot caminant, us acostareu a les zones on podreu plantar un arbre o arbust i fer feines per millorar la vegetació de la serralada de Marina.

A partir de les 11 h podreu participar en tot un seguit d’activitats per passar-ho bé: maquillatge del bosc, rocòdrom, tirolina, titelles, tallers de l’Escola de Natura, tir amb arc, bitlles catalanes...

Per a la gent que assisteixi a la festa, al berenador s’oferirà un esmorzar a un preu especial de 3 €.


La plantada d’arbres començarà a les 10.30 hores i finalitzarà a les 14 hores. El punt de trobada és a l’Àrea de Lleure de Can Ruti. Per tal d’arribar-hi, es recomana la utilització del transport públic. En concret les línies d’autobús que es poden agafar són les B19, B24, B26 i B27.


Mes informació: Web Ajuntament de Badalona

Font informació text i imatge: Web Ajuntament Badalona

Comentaris

Entrades populars