CAMINEM PER CONÈIXER MILLOR BADALONA

Avui dilluns ja ha començat el JOC DE BADALONA amb les tres primeres preguntes.

Aquest any la web ha millorat molt i a les preguntes s'inclouen imatges (que a vegades ajudaran i a vegades despistaran... molt bona la primera foto d'avui ;-) 

El que està clar es que si juguem ens divertirem i aprendrem moltes coses. Com que el Burot aquest any penso que te intenció de fer-nos caminar molt, adjunto un parell de guies perquè us aneu entrenant en el art de conèixer una mica millor la ciutat de Badalona. Una es Badalona Camina (triga una mica en carregar el document), de Enric Ferreras de la que ja s'han fet diverses edicions i on teniu 9 rutes diferents per triar.


Recentment s'ha posat en funcionament la VISITA AUDIOGUIADA PER BADALONA que permet fer una ruta turística també a peu pel Centre Històric. 

Per utilitzar aquest servei, hi ha que anar a l'OFICINA DE TURISME DE BADALONA al Passatge de la Plana, 14, tel. 934832990, per recollir l'aparell d'audioguia, que ens permetrà escoltar les explicacions d’un edifici, recurs turístic o bé informació complementària d’algun dels punts. 

El servei es gratuït, però cal deixar a l'Oficina de Turisme on recollim l'aparell un diposit de 10€ i un document identificatiu fins que ho retornem ( el mateix dia 1 hora abans del tancament de l'Oficina).

Gaudiu de la ciutat i del Joc de Badalona !

Comentaris

Entrades populars