Jornada de portes obertes a Escola Badalona Port

Divendres 10 de febrer de 17h a 19h es realitzarà la Jornada de Portes Obertes a l'Escola Badalona Port, del carrer Industria 247, on podeu anar a veure l'escola i compartir berenar amb les famílies. 
  
Aquesta darrers dies l'escola Badalona Port ha aparegut als mitjans de comunicació (diaris, radio, tv) amb motiu de la petició per part del AMPA d'habilitar un pas de vianants, semàfor o bandes rugoses a l'entorn del Centre Educatiu per millorar la seguretat en els accessos a l'escola i forçar als vehicles a reduir la seva velocitat.

Al carrer Industria els cotxes circulen a una velocitat excessiva, a mes el tram del pont d'Industria d'anada i tornada facilita la confiança per part dels conductors dels vehicles que no aturen la seva velocitat al arribar a la "zona habitada" on hi ha habitatges i l'escola, o que de sortida cap al pont l'incrementen. També es molt perillosa la cantonada del C/Ponent amb C/Industria, perquè si hi han cotxes aparcats no hi ha prou visibilitat per girar a l'esquerra i una mala visibilitat per una part i un excés de velocitat per l'altre es una combinació perillosa que pot provocar un accident greu en qualsevol moment....

Esperem que es prenguin les mesures adients el mes aviat possible.

Aqui teniu la demanda del AMPA de l'escola Badalona Port emesa a TvBadalona per reclamar mes mesures de seguretat vial:
Veure minut 7:22

Comentaris

Entrades populars