Gales Internacionals de Màgia - XII Memorial Li-Chang

Font informació: Ajuntament de Badalona

Deixa’t sorprendre pels millors mags del món!

Aquest any la XII Gala Internacional de màgia acull a mestres de la màgia vinguts de tot el món. 

Mags com HyunJoon Kim coreà que des de l’orient ens presentarà l’art de la manipulació clàssica on l’estètica juga un paper molt important. 

Aliskim i Luna.(Catalunya) amb el més visual i espectacular de la màgia: les grans il.lusions. 

Paco Aparicio.(Madrid) l’art de robar amb guant blanc, “Pick Pocket” una de les especialitats menys conegudes al nostre país. 

Xavier Tapias.(Catalunya) la màgia més moderna i innovadora on tots els recursos tecnològics més actuals es posen a l’abast del mag per explicar-nos històries impossibles i per finalitzar un número visual únic de “Teatre Negre” que explica les meravelloses aventures de dos personatges vestits de blanc sobre fons negre, un duel d’il·lusions realitzat pels mags francesos Jérôme Helfenstein i Claude Brun.

Tots aquests mags en un espectacle conduït pel director del Festival, Enric Magoo, que conjuntament amb els grups d’animació Gralla ens portaran una manera diferent, original i divertida de presentar aquesta gala.

Divendres 24 de febrer entrega de la menció honorífica.
Diumenge 26 de febrer a la sessió de les 19 h s’entregarà el premi Li-Chang a la millor actuació de les gales 2012.

Dates i abonaments: divendres, 24 (21 h) dissabte, 25 (21 h) diumenge,26 Sessió familiar (12 h) i diumenge, 26 (19 h) de Febrer.
Preu 20 € i el 26/2 a 14 €

Comentaris

Entrades populars