INAUGURACIÓ NOU SUPERMERCAT CONDIS A BADALONA

Doncs sí, encara que sembli una noticia petita i poc important, es una gran noticia per tots els veïns d'aquesta zona on el "comerç de proximitat" practicament no existeix.

Després d'anys d'espera finalment tenim més a prop un supermercat. Un nou supermercat Condis ha obert les seves portes avui dimecres 26 de gener al C/D'Estribord, 1

M'ha sorprés molt la definició que fa el diari Linia Badalona d'aquesta zona com "barri dormitori". No crec que aquesta zona sigui un barri dormitori, simplement la mala gestió i la crisi econòmica ens ha deixat aqui paralitzats amb les famílies vivint en els nous pisos però amb el nostre voltant "en construcció"....

Fa molts anys era molt aficionada a un joc que es deia Sim City ( la versió antiga sense sims actius que fan coses, només la ciutat). Per iniciar el joc, es partia d'un pressupost i l'ordre correcte era fer carreteres i edificis alhora, i tot just després serveis perque "els sims" arribin a la ciutat i es puguin desplaçar amb facilitat i tinguin botigues i serveis. En el joc, si no es feien les coses ben fetes, els sims no venien i la ciutat o els que hi eren se n´anàven, i la ciutat es quedava buida i deficitària de serveis.

En canvi, a la realitat, els sims hem vingut, i a més des d´altres barris pensen que som tots molt rics i que tenim vaixells al port, quan en relitat la majoria tenim i tindrem una hipoteca que pagar al llarg de molts anys. I aqui estem, esperant que empresaris valents s'arrisquin a invertir a la zona amb l'esperança que això es converteixi en un barri de veritat, amb gent pels carrers i places, amb activitat comercial, amb vida propia.

Les eleccions generals o municipals son sempre alicients politics importants per que els treballs s'accelerin, i en els darrers mesos s'han produit novetats importants a la zona (ponts diversos, rambla, CAP, Escola, futur MUCI, obres Passeig Maritim). Ja veurem ón ens quedem aturats novament fins d'aqui a 4 o 8 anys més.   

El temps dirà com seguirem. Jo de moment faig fotos :-).



Comentaris

Entrades populars