Campionat del Món de Motonàutica a Badalona 11 i 12 d'octubre

La costa de Badalona (entre el port de Badalona i el pont del Petroli)  serà aquest cap de setmana, 11 i 12 d’octubre, l’escenari del Campionat del Món de Motonàutica de la modalitat Endurance Class B. 

En la prova hi participaran una vintena de llanxes de diversos països com Itàlia, Alemanya, França, Bèlgica o Espanya. En aquestes darreres temporades els equips catalans han aconseguit un bon palmarès. Destaca l’equip Italmotonàutica, de Sandro Pelucca i Josep Maria Izquierdo, campions del món de Promotion l’any 2013 i l’equip Olmarine, de Jordi Olesti amb el badaloní David Burgos, que són els actuals campions d’Europa de la classe S2.
En total està previst de celebrar tres mànegues amb un recorregut d’entre 35 i 60 milles par a cadascuna d’elles, dues el dissabte, dia 11, i la final el diumenge, dia 12.
Aquest és el calendari previst:
Dissabte 11 d’octubre
11.30 hores Entrenaments lliures
13 hores Primera mànega
17.30 hores Segona mànega
Diumenge 12 d’octubre
12 hores Tercera mànega
14.30 hores Lliurament de trofeus
El Campionat del Món de Motonàutica ha estat organitzat per la Federació Catalana de Motonàutica i la Real Federación Española de Motonàutica amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat i Marina Badalona SA.

Informació: Ajuntament de Badalona.

Comentaris

Entrades populars