Nadal Solidari Badalona 2013

Com podeu participar en la campanya d'aquest any:


Fent una aportació econòmica o portant joguines o aliments:
  • A l’urna habilitada a la plaça de la Vila, del 9 de desembre al 5 de gener, de 10 a 21 hores.
  • Portant una joguina o aliments al punt de recollida de la plaça de la Vila, del 9 de desembre al 5 de gener, de 9 a 21 hores.
  • Portant una joguina o bé aliments als punts de recollida habilitats als Centres Cívics de la ciutat des del 2 al 20 de desembre de 16,30 a 21,30 hores.
  • Portant una joguina al punt de recollida habilitat als Centre Comercial Montigalà des del 16 de desembre al 5 de gener en horari comercial. A més aquest centre comercial aportarà lots de joguines noves, per a complementar les aportacions ciutadanes.
  • Adquirint un peluix a IKEA de Badalona i dipositant-lo a l’urna establerta als efectes a la mateixa botiga. El centre comercial aportarà 1€ a dues entitats de suport internacional a la infància, a més de donar el peluix a la campanya ciutadana, per tant hi ha una doble col·laboració amb el gest de l’adquisició del peluix, o altra joguina.
  Recorda-ho: les joguines millor que siguin noves; si portes joguines usades, que estiguin en bon estat.Font informació gràfica: Web Ajuntament de Badalona

Comentaris

Entrades populars