FILMETS 2013 / Del 8 al 17 de novembre

Aquest proper cap de setmana comença la 39a edició de FILMETS Badalona Film Festival, un certamen de referència a nivell mundial en el camp dels curtmetratges. 
Durant aquest primer cap de setmana hi haurà al mateix Teatre Zorrilla les 10 primeres projeccions de curtmetratges internacionals, inclosa la dedicada a films procedents de França el país convidat del festival aquest any. Aquesta sessió, gratuïta i oberta a tots els públics, se celebrarà a les 19.30 hores de diumenge 10 de novembre.
Dissabte 9 a les 10 del matí, al Teatre El Círcol s’oferirà Badalona en curt, amb curtmetratges realitzats per autors de la ciutat; i el mateix dissabte a les 18 hores, a la botiga Okey, s’efectuarà la primera Masterclass del certamen amb un taller sobre Stop Motion a càrrec de Sam (Conflictivos).
Filmets Badalona Film Festival seguirà durant tota la setmana amb diverses seccions com una mostra de curts gallecs, projeccions per a estudiants, sessions centrades en el cinema històric, els drets humans, l’esport o la Mediterrània; o una trobada de directors i participants del festival. La cloenda, la Nit de les Venus, tindrà lloc dissabte16 a les 20 hores al Teatre Zorrilla.
L’entrada tant a la inauguració com a la cloenda del Festival es farà amb invitació. L’accés a les sessions patrocinades serà gratuït. D’altra banda, a les sessions no patrocinades els passis de dia per a la tarda i nit tindran un preu total de 2 euros i es podran adquirir abonaments especials per a totes les sessions no patrocinades a un preu de 15 euros que inclou el catàleg oficial. Els estudiants i jubilats podran accedir a les sessions gratuïtament.
Podeu consultar i descarregar el  catàleg de Filmets 2013  i el CALENDARI de Sessions
Informació complementaria a la web de Filmets http://www.festivalfilmets.cat/ 

Font informació i imatges: Web Ajuntament de Badalona i web Filmets


Comentaris

Entrades populars