Badalona Tapas 2013 - Del 5 al 7 de juliol a la platja dels Pescadors

Els dies 5, 6 i 7 de juliol tindrà lloc la segona edició del BADALONA TAPAS & MIDNIGHT BATH a la platja dels Pescadors, organitzada per Turisme Badalona. L’esdeveniment aplega una trentena de restauradors, així com empreses vinculades al sector cultural i turístic, amb l’objectiu de potenciar la imatge de Badalona com a ciutat turística. 

A banda d’activitats relacionades amb la promoció turística, oferirà una variada oferta gastronòmica amb una trentena de restauradors locals que oferiran tastets dels seus plats per només 2,5 euros amb beguda inclosa.
A més, l’activitat inclourà el bany nocturn de dissabte, recuperant una tradició en la qual s’havia d’anar nedant a tocar la boia i retornar a platja. 
També es farà una guerra de pistoles d’aigua, amb dos equips, el BADA (amb punt de trobada a l’estació de RENFE) i el LONA (amb punt de trobada al carrer Martí Julià amb la Rambla) i, com a camp de batalla, la platja dels Pescadors. 
En el marc d’aquesta segona edició s’ofereix una projecció de curts del Cryptshow Festival i l'Escola del Vent oferirà un servei de lloguer de caiacs
A tot això s’hauran de sumar altres activitats com l’estand turístic, la ruta amb 600 de Moritz, la rutasegway, i el concurs d’idees turístiques.
Teniu tota l'informació sobre les acitivitats de Badalona Tapas al seu bloc:  http://badalonatapas.wordpress.com/

Font informació e imatge: Ajuntament de Badalona

Comentaris

Entrades populars