El dimoni de Badalona protagonista del programa Espai Terra

El Dimoni de Badalona ha estat ahir divendres 10 de maig, el protagonista del programa de TV3, Televisió de Catalunya, Espai Terra, presentat pel meteoròleg badaloní Tomàs Molina.

El programa Espai Terra compta amb un concurs, El Joc de Catalunya, que cada setmana pregunta als espectadors sobre algun aspecte curiós de la història, la tradició o el paisatge de Catalunya. Aquesta setmana, la pregunta que s’ha fet als seguidors del concurs és la següent: “Des de quan Satanàs crema cada any sobre la sorra?”.

El programa va connectar amb la platja de Badalona, per explicar la tradició de la Cremada i les característiques del Dimoni d’aquest any on el conductor del concurs, el periodista Jordi Aguilera, també va entrevistar a l’historiador badaloní Pere Salvador i la jove dissenyadora badalonina Raquel Riera, autora del disseny del Dimoni d’enguany, després d’haver guanyat el concurs Crema’l tu!.

També es va poder veure un reportatge sobre el concurs infantil El Dimoni a l’Escola, enregistrat la setmana passada al col·legi Boix de Badalona. Al reportatge, un grup de nens expliquen com han creat les seves versions del Dimoni i què fan amb elles.




http://www.tv3.cat/videos/4570572/Espai-Terra--divendres-10-de-maig


Font original informació: Ajuntament de Badalona / Imatge: Fragment vídeo Espai Terra-TV3

Comentaris

Entrades populars