INAUGURACIÓ PASSEIG MARITIM DE BADALONA - 16 de juny / 19:00 h

El dissabte dia 16 de juny, s'inaugura oficialment el tram de 1.200 metres, que va des del carrer de Mar fins al Port, una gran noticia que esperàvem des de fa molt de temps.

Per celebrar-ho s'han programat diverses activitats infantils a partir de les 19:00 de la tarda a prop del Pont del Petroli, a les 19:45 es faran els parlaments institucionals i a les 22:00 tindrem un espectacle piromusical al costat del Port.

Els detalls urbanístics de les millores realitzades les podeu veure a la web del Ajuntament de Badalona



També s'està construint una passera que connecta el Passeig Marítim amb el Port de Badalona, per poder accedir directament fins a la punta de 'espigó, encara que també es pot accedir actualment al Port pel carrer Eduard Maristany.

Les obres s'han allargat molts mesos perquè també s'ha realitzat paral·lelament la construcció i el canvi d'ubicació del col·lector de Llevant que ha de canalitzar la sortida de les aigües pluvials al mar i ara es troba situat sota el Passeig.

A 4 dies de d'inauguració he fet un reportatge fotogràfic del estat del Passeig, on els operaris encara tenen molta feina per acabar de deixar-ho tot enllestit i he arribat al final del espigó en el Port. Ja queden pocs dies perquè es retirin les tanques i també es pugui tornar a accedir al Pont del Petroli. Aquí teniu les imatges:

 

Comentaris

  1. Ja era hora.
    Considerant que no ha estat una obra de gran envergadura mes de mitg any tancat es massa temps.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars