VIU EL PARC: Serralada de Marina

El 14 i 15 d'abril el Parc de la Serralada de Marina celebra l'11è Viu el parc.
Aquesta primavera, el Viu el parc torna a instal·lar-se al Parc de la Serralada de Marina. La campanya, promoguda per l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona, arriba aquest any 2012 a l'onzena edició. Les activitats programades pel cap de setmana del 14 i 15 d’abril conviden a celebrar l’arribada de la Primavera i a gaudir d’aquells racons i espais del Parc que tradicionalment conformen els escenaris del “Viu el Parc”.

L'eix dels actes centrals, amb la Matinal al Parc i la Nit d'estels, s'adreça a un ventall de públic ben ampli amb activitats divertides i alhora didàctiques. També hi haurà la tradicional parada de la ruta Poesia als parcs a l'ermita de Sant Pere de Reixac.

El dissabte 14 d'abril arribarà la ja tradicional Nit d'estels a l'Observatori Astronòmic de Tiana on el protagonista serà el cel i la seva descoberta a càrrec dels astrònoms de l'entitat.

El diumenge 15 d'abril celebrarem la Matinal al Parc al monestir de Sant Jeroni de la Murtra, amb un menú d'activitats divertides i participatives per a un públic ben divers.

Si veniu descobrireu un nou vessant del Parc de la Serralada de Marina i el podreu compartir amb veïns i veïnes que, com vosaltres, s’estimen la natura i el vostre Parc.

Consulta el PROGRAMA

Font informació: Web Viu el Parc / Diputació de Barcelona

Comentaris

Entrades populars